More results for verpleegkundige

verpleegkundige
Verpleegkundige.
Je staat in voor de zorg van de bewoner en voert hiervoor verpleegkundige handelingen uit, je zet hierbij de bewoners op de eerste plaats, je toont respect en je hebt geduld. Je kan werken met een elektronisch samenwerkingsdossier, verpleegplan en schema's.
Verpleegkundigen ZNA.
Verpleegkundige Interne geneeskunde en Geriatrie. Psychiatrisch of Pediatrisch verpleegkundige voor Peuters-kleuters. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. Bachelor verpleegkundige Dialyse. Zorgkundige Neurochirurgie tijdelijk. Verpleegkundige Chirurgisch Dagziekenhuis. Verpleegkundige, zorgkundige of Psychologisch Assistent Psychiatrisch Verzorgingstehuis. ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. Verpleegkundige PAZA Operatiekwartier.
Aan de slag als verpleegkundige Vlaanderen.be.
Aan de slag als verpleegkundige. Wie aan de slag wil als verpleegkundige moet beschikken over.: Een diploma als verpleegkundige. Er zijn heel wat mogelijkheden om een diploma als verpleegkundige te behalen, zowel op het niveau van bachelor, master als het hoger beroepsonderwijs.
BRU45.
Verpleegkundige zorg.
U bent hier: UZ Gent Zorgaanbod Verpleegkundige zorg verpleegafdelingen. Medische diensten en specialismen. Verpleegkundige zorg verpleegafdelingen Momenteel geselecteerd. Visie op patiëntenzorg. Verpleegkundige functies en opdrachten. Prijs Magda Dierendonck. Folders voor patiënten. Verpleegkundige zorg verpleegafdelingen. Het UZ Gent telt meer dan 6000 personeelsleden.
Hoe word je verpleegkundige?
Meer informatie over deze functie kan je terugvinden op het portaal zorgkundige, opgemaakt door VIVO vzw. Deze website is een product van een werkgroep verpleegkunde bestaande uit de Fondsen van vzw Fe.Bi, de medewerkers van vzw VIVO en het Vlaamse Zorgagentschap.
Vacatures verpleegkundige UZA trekt aan.
Verpleegkundige operatiekwartier cluster 2: abdominale, kinder, plastische heelkunde e.a. Verpleegkundige operatiekwartier cluster 3: cardiochirurgie, vasculaire en thoraxheelkunde. Verpleegkundige operatiekwartier cluster 5: oogheelkunde. Verpleegkundige operatiekwartier cluster 6: buitendienst. Verpleegkundige operatiekwartier: alle clusters. Verpleegkundige raadpleging en dagziekenhuis voor de dienst immunologie, allergologie, reumatologie.
Verpleegkundige Kortrijk.
Is het jouw hoogste goed om als verpleegkundige onze gebruikers te beste zorgen toe te dienen? Dan ben je bij Stad Kortrijk aan het juiste adres! Stad Kortrijk biedt hulp op maat aan voor zorgbehoevenden door zijn specifieke structuur en werking.
Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk Arteveldehogeschool Gent.
Het postgraduaat Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk focust op preventie en kwalitatieve begeleiding, educatie en coaching van patiënten met chronische aandoeningen in een multidisciplinaire context. Iets voor jou? Wat is het postgraduaat Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk? Graduaatsstudenten Tolk Vlaamse Gebarentaal Arteveldehogeschool worden ingeschakeld als tolk-stagiairs op Werelddovendag.

Contact Us

+  2019
+  koop
+  verpleegkundige
+  coach
+  vest
+  nagelstyliste
+  macbook
+  commerce
+  mbo