Results for deeltijd

deeltijd
In deeltijd Universiteit Leiden.
De opleiding Kunstgeschiedenis kan ook in deeltijd gevolgd worden. Programma en studielast. Het deeltijdprogramma verschilt alleen in studieduur van het voltijdprogramma, de inhoud is gelijk. De cursusduur voor een deeltijdstudie is vierenhalf jaar, waarbij elk jaar een studielast heeft van ongeveer 40 EC studiepunten.
Finance Control deeltijd voorheen Bedrijfseconomie Hogeschool van Amsterdam.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens deze studie, ontwikkel jij je inhoudelijk en persoonlijk tot een professional. Door de flexibele opzet en de benodigde inzet kun je de studie goed combineren met je werk en je privéleven. Je bent de regisseur van je eigen studie. Wil je meer weten over deze opleiding en over studeren in deeltijd?
Werkzame beroepsbevolking: deeltijd.
Vooral meer vrouwen en hoogopgeleiden werken in deeltijd. In vergelijking met een jaar eerder is vooral het aantal vrouwen en hoogopgeleiden toegenomen die in deeltijd werken. Tussen het vierde kwartaal van 2015 en het vierde kwartaal van 2016 nam hun aantal met respectievelijk 43 en 46 duizend toe.
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
Voeding en Diëtetiek deeltijd De Haagse Hogeschool.
Voeding en Diëtetiek Deeltijd. Voeding en Diëtetiek Deeltijd. 3 tot 4 jaar. Bachelor of Science. Lessen op maandag. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Online Open Avonden vanaf: 8 november 2021 GEACCREDITEERDE OPLEIDING. Contact Disclaimer Cookies Sitemap.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Voltijd, deeltijd of duaal? Studiekeuze123.
Home Wegwijzer Studie Kiezen Wat Is Er Allemaal Mogelijk Voltijd Deeltijd Duaal Wat Is Wat. Voltijd, deeltijd, duaal: wat is wat? Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een opleiding in voltijd, deeltijd of duaal. Maar wat is het verschil?
Fulltime-equivalent Wikipedia.
In Nederland varieert dit van 32 tot 40, in België van 30 tot 40 uur. Op het niveau van de werknemer geldt dat men parttime of in deeltijd werkt als het aantal overeengekomen uren minder dan een volledige werkweek is.

Contact Us

+  visagie
+  pm
+  february
+  mykonos
+  basisopleiding
+  wimperextensions
+  pedicure
+  deeltijd